Savner havet

Må bare innrømme at jeg savner havet. Siste innspurt på Padleguiden er «trang», men jeg har gjort ferdig intro på Lindesnes og Lyngdal hittil i dag. Også har jeg lest litt, og drømt om havet:

20071013havet.jpg

Bildet er fra en flott tur jeg hadde fra Spangereid til Lindesnes i september. Utrolig flott sol. Bildet er tatt rett sydover fra Lindesnes fyr.

I morgen tidlig må jeg prøve å få gjort unna resten av waypointene til parkeringsplassene i kommunene. Har en del jeg må sjekke ut, selv om det er ikke så veldig bra med parkeringsmuligheter vestover. Men, det gjør det jo desto viktigere å dele informasjonen om dem… Må helt vest for Lista, så regner med at jeg bruker en god del av formiddagen. Så får jeg heller skrive utover kvelden. Hadde vært veldig fint å ha introen ferdig til møtet med trykkeriet mandag kl 12.

Litt før 18: Det har gått ganske tungt i dag, men nå er Lyngdal og Lindesnes klare. Så har jeg også vektorisert kartet over Farsund kommune – så da er alt kartarbeidet ferdig! Skal skrive over hvilke plasser jeg bør innom for å registrere mulig parkering, og så drar jeg rett avgårde på dette i morgen tidlig. Meldt dårlig vær, så det er mulig jeg drøyer det. Hadde håpt å få litt mer bilder også – blant annet fra Harkmarkfjorden. Vi får se. Har jo en del skriving å gjøre uansett, men det kunne vært greit med litt variasjon…

Tusler i alle fall opp i Presteheia nå, og er ganske fornøyd. Effektiviteten etter å ha jobbet så lenge sammenhengende blir litt så som så, men nå er det ikke mange dagene igjen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.