Gratulerer til Al Gore og FNs klimapanel!

Ser at disse to har fått Nobels fredspris i dag. Tror det er bra. Hørte Al Gore her i Kristiansand, og han har gjort svært mye for å “gjøre drivhuseffekten tilgjengelig for folk flest“. Men, i statsbudsjettet førte nye CO2-avgifter til at en flybillett blir 3 kroner dyrere på innenlandsruter. Da er det noen som ikke helt har tatt poenget enda. Jeg tror forflytningen her kommer til å skje nedenfra. Folk sykler mer, avbestiller bryllupsreiser til Thailand og sise jeg hørte var et ektepar som har bestemt seg for å leve uten bil. Enkeltmennesket TØR der politikerne FEIGER UT! Kan ikke skjønne annet enn at en del SVere sitter med en flau smak i munnen om dagen…
Mer info om Al Gore (Wikiedia)
Mer om Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) (Wikipedia)
An Inconvenient Truth (dokufilmen som Gore har laget)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.