Fredag!!!

Da nærmer det seg siste jobbehelgen med boka, og jeg må bare innrømme at jeg gleder meg til neste helg allerede. Vi har planlagt en langhelg i Oslo og omegn. Det blir koselig! Klokka 10 i dag var jeg nedom trykkeriet, og fikk med meg hjem over 220 sider… Snart ferdig med oversiktskartene, og så er det bare skriving/retting igjen.
På e-post får jeg stadig hyggelige tilbakemeldinger på panoramabildene (sjekk ut panoramia.biz), og mange liker dette:

20070926katlandpano.jpg

Fikk en henvendelse fra Bergen ang. et bilde, og da fant jeg en del bilder fra Jotunheimen (18 sep. 06). Har liksom gått litt glipp av høstfargene i år, men slik så de altså ut i fjor:

20071012rodt.jpg

Har jobbet litt videre med introer i dag, og sendte over kart, kartdetaljer og beskrivelse av Flekkefjord i ettermiddag. Da har jeg fremdeles 5 kommuner igjen, men er ferdig med kartene i 4 av disse. Mangler noen parkeringsplasser, og tror jeg må beskrive Lista ganske detaljert. Dermed blir det 3-4 timer kjøring på søndag tror jeg. Får se hvor mye jeg klarer å skrive ut i morgen. Tror morgendagen kan bli lang. Merker jeg er tung i hodet nå – så det blir ikke så mye mer i dag. Tar nok med bunken på 220 sider opp i Presteheia for å begynne på korrektur, billedtekster og vurder bildevalg. Er ikke veldig stressa i forhold til å få ting ferdig til onsdag, men merker inspirasjonen til å skrive går litt opp og ned. Ser for meg at det ikke er så mye mer enn 10-15 A4-sider til som skal skrives, og det bør være overkommelig…

Rett før 18: Nesten ferdig med kartet over Mandal. Store greier. Regner med å vektorisere det tidlig i morgen, og da er jeg godt i gang. Målet i morgen må være å få skrevet resten av introene, slik at jeg bare kan plotte inn p-plassene på søndag. Kanskje få begynt på noen av artiklene. Så er det møte på trykkeriet igjen kl 12 på mandag.

Har fått noen knakende gode kajakk-tilbud i dag, men ellers har jeg klart å holde fokuset ganske bra… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fredag!!!

 1. Eivind M. sier:

  Liker fremdeles det panoramaet utrolig godt, Lars! Det er supert. Jeg kan jo tipse om at Japan Photo har tilbud på forstørrelser nå:

  http://www.japanphoto.no/bestill-forstorrelser.php?pPath=200

  50 x 75 cm for 49 kroner, da får du vel litt størrelse selv på et panorama? Kan jo være verdt et forsøk 🙂

 2. Lars sier:

  Dette var faktisk mitt innlegg #1000 i bloggen Eivind! 🙂
  Takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.