Ferdig med Flekkefjord og Kvinesdal

Da har jeg skrevet ut feltarbeidet til disse to kommunene også, og kan konsentrere meg om artikler og finpussing. Har gått igjennom bilder, og her står “kontoret mitt” helt syd på Hidra i Flekkefjord kommune:

20071010telt.jpg

På vei inn Fedafjorden dagen etter fikk jeg en del vær, men brua kan skimtes i regn og tåke der fremme:

20071010kvinesdal.jpg

Nå skal jeg bare få brent det av på en CD, og så leveres det til trykkeriet. I morgen skal jeg konsentrere meg om parkering, og så får jeg se om jeg trenger en tur i bil etterhvert. Parkering i Flekkefjord og Kvinesdal er i alle fall greit, men mulig jeg skulle vært på vestsiden av Lista. Dette må jeg få litt oversikt over i morgen.

Artikkelen om brød og om fisking tenker jeg også kan se dagens lys da! 🙂

Hadde hyggelig lunsj med Figuru, der vi så på en ny forretningsidé. Merkelig, men verden står liksom aldri stille. Det er en kontinuerlig Flux. Bedre å si at den går fortere eller saktere rundt. Men aldri stille…

Litt før halv sju: Er ikke middag før 20, så nå har jeg fått meg litt god tid! Sykler nedom trykkeriet, og så drar jeg opp i Presteheia. Har tatt med litt godt lesestoff. Skal bli deilig med en litt rolig kveld – ble nesten midnatt i går.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.