I gang med Flekkefjord

Sendte over Farsund til trykkeriet i går litt over 21. Nå er jeg i gang med Flekkefjord, og det er mulig jeg kan bli ferdig med denne kommunen i dag. Her er en del av et panorama jeg har tenkt til å bruke – tatt på Hidra:

20071009kalven.jpg

Før lunsj: Har hatt en skikkelig «raptus», og har vektorisert kart for alle områdene i Flekkefjord:

 • Åna-Sira
 • Andabeløya
 • Berefjord
 • Dragøya
 • Grisefjorden
 • Hidra
 • Hidrasundet
 • Husøy
 • Kådøya
 • Prestøya
 • Torsøy

Tilsammen inneholder disse stedene nesten 20 teltplasser. Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal løse Torsøy enda. Den må helt klart med, men kommunen var ganske klar på at det var telting forbudt der. Men, det var greit at jeg teltet der i oktober… Hvorfor kan man ikke da bare la forbudet gjelde om sommeren? Jeg blir ganske så fortvilet over administrasjonen av diverse friområder etterhvert altså, og ser for meg at det ikke blir bedre med tiden… All tilrettelegging skjer på motorbåtenes premisser (nesten). Har du ikke seng ombord, så får du komme deg hjem om natta!

Har også oppdatert firmaets hjemmeside på www.digital-info.no, og registrert et domene for å selge panoramafotografier: panoramia.biz.

Før middag: Har fått skrevet beskrivelse og sånn til tre av stedene over. Det er ikke allverdens, men har vært litt umotivert etter lunsj. Lest litt, men ikke så mye av det heller. Til slutt så gjorde jeg rett og slett litt annet. Oppdaterte www.prestegarden.no med brosjyrer, og lagde en «dummyside» på www.panoramia.biz. Jeg begynner å få en del bra panoramaer! 🙂

Nå skal jeg opp i Presteheia for å lage «meatballs» og båtstekte poteter. Det skal bli bra saker, og så kommer jeg ned igjen her etterpå. Tar fatt på kveldsøkta. Så blir det deilig med liturgisk aftenbønn i Lund kirke kl 21.45. Det blir første gangen jeg har fått deltatt i høst – har vært altfor hektisk…

Rett før midnatt: Da er jeg godt over halvveis med Flekkefjord, og tar de fem siste stedene i morgen tidlig…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.