Ny uke

Nesten litt rart å snakke om ny uke når en har sittet pal foran skjermen hele helgen. Har gjort unna Åptafjorden på morgenen, og lekt meg litt med et par bilder fra Lista:

20071008kunst.jpg

20071007listsh.jpg

Så skal jeg ha en liten runde med avisen, før det er noen ærend på posten i godværet. Tror jeg skal bli ferdig med Farsund i dag, men det blir litt oppstykket. Skal hente en slektning av kona på Kjevik halv to, men får noen timer her i kveld igjen.

Etter lunsj: Nå har jeg bare ett kart og fire beskrivelser igjen i Farsun. Og så må jeg plukke ut bilder. Finner stadig morsomme bilder, og her er ett fra Lista fyr i litt uvant vinkel… 🙂

20071007listafyr.jpg

Men, nå må jeg hente Even på flyet. Så er de en lett middag, før jeg gjør ferdig resten. Regner med å få sendt over en diger ladning på FTP til trykkeriet i kveld! 🙂

Kveld: Klokka er nesten blitt 21, og det har vært en lang dag… Nå går FTP til trykkeriet i bakgrunnen, og det er 280mb, og langt over 100 filer på vei. Så har de litt å gjøre i morgen. Jeg får begynne på Flekkefjord og Kvinesdal. Har jeg dagen – så kan jeg bli ferdig med å dokumentere selve feltarbeidet. Innledningen til Kvinesdal bør heller ikke være så lang. Har bare markert to steder i hele kommunen! Det er jo bare Fedafjorden. Fortsatt 8 dager igjen til alt skal være levert trykkeriet. Jeg har god tro på at det skal gå, men jeg blir nødt til å holde et jevnt trykk da… Får ta et møte med trykkeriet i løpet av uka, og så må jeg ha meg en kjøretur for å legge inn wp til de siste parkeringsplassene. Det gjelder spesielt Mandal, Lindesnes, Lyngdal og Farsund. Så skal det skrives et par artikler og en innledning. Dessuten en del billedtekster og småtekster sånn innimellom. Veldig spennende med sånne bokprosjekter altså! 🙂 Men, nå skal det roes litt ned – litt sen kveldsmat må det også bli.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.