Nest siste jobbsøndag

Hvis jeg skal levere padleguiden til 17. oktober, så betyr det at dette er nest siste søndagen foran skjermen… Det er godt å tenke på.

Var på plass i dag også litt over kl 10, og jobbet frem til gudstjenesten kl 11. I dag gikk jeg i Oddernes, og der var det Sven Giljebrekke som var vikar. Veldig hyggelig å se igjen han. Han er også aktiv i miljøet rundt www.prestegarden.no. Etterpå har jeg lest litt i Pascals “Tanker”, og det er ikke bare lett å komme i gang. Men, det ordner seg nok! 🙂

Det ble også litt i dypøkologi-boka før jeg kom i gang. Men, nå har jeg fått laget ferdig 2/3-deler av stedene i Farsund. Regner med å få sendt over hele sulamitten til trykkeriet i morgen kveld/tirsdag morgen. Flekkefjord og Kvinesdal er ikke så mye jobb. Tror fortsatt dette skal gå bra!

Macen fungerer veldig bra, og det gjør godt… Jeg er nesten ikke nervøs, men har likevel kjørt en total backup som jeg tar med opp i Presteheia. Det kan jo brenne eller noe… Da har jeg alle bilder 4-5 steder, og skulle være sikret. Har også backet opp padleguiden til d.d. Regner med å være rimelig sikra da…

Har også sendt noen e-poster i kveld – skal jo i gang med noe annet når boka er ferdig også! Spennende! 🙂

Da tar jeg med meg backupen opp i Presteheia, og så tro jeg det er fasan til middag! Det skal bli spennende. Redd jeg er i ferd med å bli forkjølt – litt grugg i halsen. Men, sånn er det bestandig med tidsfrister og sånn… Regner med å stå det over ganske greit, selv om det blir enda hardere å jobbe med ting da. Jeg er jo godt vant med å ha det sånn, så det skulle vel gå greit denne gangen også. Selv om jeg egentlig helst skulle vært det foruten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.