Jobbelørdag

Ankom kontoret litt over 10, og startet litt med en sak jeg har hatt liggende. Det er Bjørnes tur fra Kristiansand til Oslo. Nå har jeg fått bildene, og jammen hadde han ikke tatt et bilde av meg også:

20071006lars.jpg

Skal prøve å lage billedgalleriet nå, men teksten får vente litt. Skal ta det litt innimellom – nå er det først og fremst padleguiden som skal være ferdig til 17. oktober – 11 dager…

Senere: Da er billedgalleriet med Bjørne på plass – 34 bilder (inkl det over).

Har også lest litt i dag, og er ferdig med “Historier om sårbarhet” fra Modum Bad. En utrolig flott bok, med mange tragiske livsskjebner. Men, som likevel inngir håp. Etter det har jeg ryddet litt, og så gikk jeg i gang med kartproduksjon i Farsund. Har nå laget kart til følgende steder:

 • Ådreholmene
 • Åptafjorden
 • Framvaren
 • Gåsøya
 • Kilsholmen
 • Kjeholmene
 • Langøy
 • Lindholmen
 • Lyngdalsfjorden (for Farsund)
 • Øyna
 • Prestøy
 • Skarvøya
 • Vikelen

Fremdeles er det 7 steder igjen, men er ikke helt sikker på om jeg skal ha med alle disse. Føler vel at Farsund er relativt godt dekket med plassene over. Men, jeg skal ta med noen av dem… 🙂

Tror jeg skal la det bli med dette i dag. Så gjør jeg ferdig kartene, og begynner med beskrivelsene i morgen. Da skulle det være mulig å levere Farsund på tirsdag. Har noen småærend på mandag, men tror det skal gå bra likevel.

I kveld skal vi se en dokumentar om det amerikanske helsevesenet på kino.

Før jeg tar kvelden vil jeg gjerne legge inn et sitat fra Niels Christie som sto i Dagens VL:

“Jeg ser jo med stor glede at tv-tittingen nå minker. Hadde jeg hatt magiske evner, skulle jeg smeltet alle fjernsynsskjermer som finnes.”

Kanskje jeg må tipse han om www.bokoman.no? 😉

Senere: Ble 19 før jeg logget av gitt. Har skrevet ferdig Framvaren og Bukkene. Dermed har det kommet 4 ny nåler på kartet i stua. Har også skrevet et par fakturaer, det er ganske skrapa her nå. Må få avgårde en større reiseregning i morgen… Når boka er levert, så har jeg det økonomiske på plass en stund! 🙂 Men, NÅ er jeg klar for middag og en rolig kveld. Leser “Alkymisten” i Presteheia, og det kan hende det holder i kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.