Slapp fredag

Det ble sent i gårkveld, og var ganske slack i dag tidlig. Jobbet en times tid, før jeg tok frokosten sammen med Figurus lunsj… Så fikk jeg sendt avgårde litt forskjellig, og har fortsatt bortpakking/vasking av turutstyr.

Blir nok ikke det helt store på arbeidsfronten i dag. Slapp i kroppen, og generelt dårlig med tiltak. Er som regel sånn første dagen etter 3-4 utedager. Men, en må jo hente seg litt inn fra tid til annen også. Planen er en joggetur med Ingunn kl 17, og så skal vi ha deilig mat. Deretter blir det “Tatt av kvinnen” på kino. Tror det kan være ganske god oppladning, og så satser jeg på mer energi i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.