Jobbsøndag – snart på tur igjen!

Men, hadde en ganske rolig start. Var på kontoret litt før 10, og gikk i kirken kl 11. Flott preken ved Jon Andreas! Nå har jeg gjort alt i Lyngdal – bortsett fra å plukke ut bilder. Så dette og pakking blir ettermiddagens mål. Gleder meg til å komme på tur igjen! Hjemmet mitt er pakket – og her er det avbildet på Sutnøy (Lyngdal):

20070930staika.jpg

20070930sutenoy.jpg

Planen er å få Ingunn til å kjøre meg til Åna-Sira i morgen tidlig, og så padle bort til Hidra (ca 15 km). Så finner jeg meg en fin plass der, og padler uten telt og sånn innom Flekkefjord på tirsdag. Det er meldt bra vær, så det kan godt hende jeg får med resten av Hidra også da. Så avslutter jeg onsdag eller torsdag med Fedafjorden. Det er i alle fall planen, så får vi se! Skal også treffe Tom fra Åpent Hav når jeg er der borte. Bestandig kjekt å treffe folk med samme interesser.

Hadde håpet å få mer på plass av Farsund før jeg dro, men er i alle fall i gang! 🙂

Senere: Har spist en god middag i Presteheia – besøk av svigermor. Nå er jeg tilbake, og ser at dagi har lagt ut link til YouTube. Jammen er det ikke av ham:

Her var det flere kjente ansikter:

Enda litt senere: Hvis jeg finner 20 steder i Flekkefjord og Kvinesdal kommune tilsammen, så vil jeg ende opp med 238 teltplasser i guiden fra Vest-Agder. Tror kanskje jeg skal fjerne noen, men uansett ser det ut til å bli godt over 200 plasser. Det er stilig! Nå skal jeg pakke ferdig – og så prøve å ta en ganske rolig kveld… Er snart ferdig med boka til Pessoa i Presteheia, og Alkymisten til Coelho ligger på lur… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.