Regnfull lørdag

Kom i gang relativt tidlig, og har startet på gjenoppbygging av ting på maskinen. Nå har jeg fått alle FTP-forbindelser opp, og dermed har jeg fått oppdatert både Prestegarden (med konserter) og Tore Thomassen (med kalender). Blir nok mer utover dagen. Nå skal jeg gjøre noen ærend i byen, før jeg fortsetter. Kristiansand er grå i dag, men det blir deilig med litt frisk luft!

Senere: Ikke bare ble det frisk luft – jeg svidde av 1500,- også. Nå har jeg sko, gassboks og noen flere bøker… De to førstnevnte tingen trengte jeg. Boken kostet bare 10,- og hadde noen fantastiske håndskrevne sitater i permen:

«The rich are the scum of the earth in every country.»

«To be clever enough to get all that money, one must be stupid enough to want it.»

«All conservation is based upon the idea that if you leave things alone you leave them as they are. But you do not. If you leave a thing alone you leave it to a torrent of change.»

Boka heter «Erindringer«, og er av G.K. Chesterton. Tror jeg har hørt navnet før, men vet ikke om sitatene er fra boka. Jeg synes jo de tre sitatene kan forsvare prisen på kr. 10 alene! 🙂

Etterpå leste jeg litt, og så oppdaterte jeg bokoman.no. Har en ganske lang liste «under lesning» nå, og mulig jeg må gi opp noen av dem. Dr. avhandlingene til Zapffe og Lönnebo er ikke akkurat folkelesning. Jeg må i alle fall være mer opplagt skal jeg få ting med meg…

Så synkroniserte jeg alle bilder og arbeidet med Padleguiden mellom den bærbare og Macen. Nå er jeg stort sett der jeg var før det «smalt». Regner med å gjøre ferdig Lyngdal i morgen, slik at jeg kan levere dette til trykkeriet søndag kveld. Har også FTP-tilgang, men det pleier å bli en del bilder…. De er jo veldig tunge…

Ett sånt tungt bilde har jeg testet ut visning av på adrenaline.no i kveld. Det ble skikkelig kult!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.