En ganske praktisk dag

Begynte dagen med å rydde plass til Macen. Den dukker opp i kveld, og skal få et rent og fint skrivebord å stå på! 🙂 Så var jeg på visning på hus, og har flyttet kontoret til Ingunn i hele ettermiddag. Nå skal jeg til Lillesand for å hente Macen, og så blir det litt installering og sånn. Før fredagskveld i Presteheia.

Meldt regn i hele helgen, så jeg satser litt på gode arbeidsdager lørdag og søndag. Hvis værutsiktene holder seg, så kjører Ingunn meg til Åna-Sira mandag morgen. Vi får se! 🙂

Senere: Ferdigstillelse av datamskine gikk veldig bra, og jeg er ganske så takknemlig! Regner med at jeg kan få unna en del i morgen nå. Herlig pizza, og artig å se hun nye i “Nytt på nytt”. Skal prøve å komme i seng før det blir altfor sent.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.