Lang og god padledag

Startet før 06 i dag. Ganske groggy – sover bestandig dårlig når jeg skal opp tidlig. Leste faktisk en hel bok i går før jeg endelig sovnet… Men, for en herlig dag! Her er “skrivebordet” mitt:

20070926arbeidsplass.jpg

Til venstre GPS, under – laminerte kart, kompass og mobil i vanntett futtural. Vanntett kamera har jeg rundt halsen. Startet fra Lomsesanden, og har gjort ferdig Farsund i dag. Dagens høydepunkt var utvilsomt Søndre Katland fyr:

20070926katland.jpg

Tok en bråte bilder, og noen av dem ble bra. Har også tatt litt panoramaer i dag. Skal montere noen i kveld, men blir nok ikke helt ferdig… Har montert ett flott fra Lomsesanden, og nå driver jeg med diverse fra Korshamn. De blir veldig gode, så jeg gleder meg til å legge ut noen eksempler senere i kveld kanskje…

Etter litt mat og en hyggelig prat med en tilfeldig turgåer – bar det videre til Lista fyr. Her tok jeg på ny en del bilder, og det er jo et fotogent fyr:

20070926lista.jpg

Planen var å se månen gå opp og sola ned. Men, kroppen var ganske mør – så jeg dro til Farsund og spiste en bedre middag. Tror solnedgangen var ganske flott, men en kan ikke få alt her i livet. På vei bort til fyret la jeg inn en 2-3 p-plasser. Tror ikke at jeg rekker å padle på utsiden av Lista før jeg ksal ha alt ferdig. Det er liksom Fedafjorden og området rundt Hidra som må dekkes nå. Skal sjekke med FMVA om det er noen teltmuligheter vest for Einarsneset, men jeg tror de helst ser at man padler rundt da… Men, det var noen havner med rom til leie…

Men, da må jeg montere flere panoramaer…. Skal heller ikke være oppe så lenge. Har et viktig møte med fylket og trykkeriet i morgen kl 12. Skal prøve å få skrevet litt før det. Det blir også veldig spennende å høre hvor Macen befinner seg i morgen…

Senere: Ble revet med, og klarte ikke å gi meg før jeg hadde montert alle. Det ble nesten 15 stk. Her er fire av dem:

20070926katlandpano.jpg

Det er Søndre Katland fyr utenfor Farsund. Synes jeg var veldig heldig med sol og himmel her… 🙂

20070926listapano.jpg

Veldig spesiell himmel bak Lista fyr i ettermiddag også. Det var veldig regnvær og regnbue litt til venstre for bildet.

20070926lomsepano.jpg

Sånn så det ut på Lomsesanden da jeg startet i dag…. Ikke så verst arbeidsvær… Men, det var over en meter dønninger på utsiden av Einarsneset.

20070926loshampano.jpg

Til slutt et bilde av Loshamn. Tok hele 5 stk av den, og her har jeg bare tatt med bebyggelsen. Noen av panoramaene dekker litt mer på hver side.

Men, da er det så absolutt kvelden her på Lund….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.