Lyngdal snart ferdig

Har sittet med Lyngdal i hele dag, og det nærmer seg noe nå. Er i ferd med å gjøre ferdig Lyngdalsfjorden, og så må jeg lage egne kart for Asperøya og Homseholmene(!). Gleder meg til å få igjen hovedmaskinen i løpet av uka. Går rett løs på Farsund når Lyngdal er ferdigstilt, og prøver å få levert disse til trykkeriet i begynnelsen av neste uke.

Kveld: Fikk ferdig kartene, og har dumpet råkart til hele Farsund også. Skal prøve å få vektorisert noen av dem utover kvelden. Det er jammen mange… Fikk foreløpig manus fra trykkeriet i dag, og det er allerede ca 130 sider. Så står både Lyngdal, Farsund, Kvinesdal og Flekkefjord igjen. Pluss noen artikler og en slags innledning. Blir nok ganske stramt med 200s, men håper det holder! Skal i møte med fylket og trykkeriet på torsdag.

Så var Claus innom med kajakken, og vi parkerte den i klubbhuset. Skal prøve å komme meg avgårde veldig tidlig i morgen, og gjøre ferdig Farsund. Får ta en liten mathamstring i butikken nå, og pakke alt ferdig. Dagsturer er litt mer bekvemme i forhold til pakking. Fullmånen utenfor burde nesten tilsi overnatting, men tror jeg får følge opprinnelig plan. Tar i alle fall med speilrefleksen, og håper å få fine forhold på Katland fyr. Har også en del andre steder som skal sjekkes opp vest i Farsund. Mulig jeg stikker ut til Lista fyr for å fange fullmånen der. Skal i alle fall ta med 300mm og stativ…

Skulle nesten ha skrevet ned noen inntrykk fra Danmark også – men det blir ikke i kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.