Trivelige middagsgjester

I ettermiddag hadde vi besøk av Selma og Agnes. De er fra Danmark, og kom oppom Presteheia med sine foreldre (Claus og Kristin). Det var to skikkelige humørspredere:

20070924tvilling3.jpg

Dessverre var det veldig dårlig vær ute, og lyset inne var ikke så bra. Men, jeg tok meg den frihet å knipse litt likevel:

20070924tvilling2.jpg

Sånne middagsbesøk kan være ganske slitsomme, og da er det greit å kunne bruke pappas underarm som seng:

20070924tvilling1.jpg

Før på dagen hadde jeg skrevet ut halve Lyngdal. Regner med å sluttføre dette i morgen, men må lage nye kart også. Homseholmane og Asperøy hadde jeg ikke laget kart til på forhånd…

Har snakket lenge med en som er kjent i Farsund, så regner med å ta resten av Farsund på onsdag. Vi får se an formen og været litt, men det er meldt bra!

Ellers har det blitt en del småærend – det blir det bestandig etter noen dager hjemmefra. Satser på en effektiv dag foran maskinen i morgen også!

Når det gjelder Macen, så ble den feridg reparert i Oslo i dag. Så får vi se hvor lang tid den bruker ned. Den ble hentet torsdag for nesten 2 uker siden. Har fått ny harddisk. Blir spennende å se om den nå blir mer stabil… Da får jeg jo også tilgang til bildene mine igjen, og det skal bli deilig…

I kveld har jeg montert ferdig panoramaene fra turen med Claus. Fikk 5 stykker fra Langøy, og to fra Lindholmen. Her er to eksempler fra Langøy:

20070924langoy1.jpg

20070924langoy2.jpg

Det siste er over 18000 pixler bredt…. Panoramaene fra toppen av Lindholmen ble ikke så bra, men jeg har beskjært ut høyre del. Slik at man ser det nedlagte småbruket, og småøyene bortover mot Vikelen:

20070924lindholmen.jpg

Da er det vel egentlig på tide å komme seg i seng…. Så får Claus en CD med alle bildene i morgen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Trivelige middagsgjester

  1. OrakelUgla sier:

    Hei!

    Har du flere bilder fra Lindholmen som ligger på nett? Jeg har nesten ikke digitale derfra, men masse gamle som er tatt opp gjennom barndommen. Min far og hans søsken har eid holmen sammen et år nå, så det hadde vært gøy og sett bilder tatt av andre!

  2. Lars sier:

    Jeg har sendt deg e-post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.