Farsunds skjærgård med Claus

På grunn av begravelsen ble planenen til Claus og meg litt endret, men vi kom oss på tur. Vi startet i Tranevåg, men det anbefales ikke. Dårlig vei, og kreative parkeringsforhold. Vi padlet til Langøya første dagen, og var innom hele Spindangerfjorden. Her er vi i ferd med å rigge leir i kveldslyset:

20070920langoya.jpg

Etterpå ble det bål i strandkanten (som du ser var det nok av furu…), og vi nøt følgende utsikt:

20070920solnedgang.jpg

I dag padlet vi rett syd til Lindholmen. Et fantastisk sted med et småbruk som snart detter sammen. Utrolig trist å se hvordan siste rest av kystkultur råtner hen… Øst for Lindholmen er det masse små øyer bort til Vikelen, og dette må være perfekt for et videregående kurs. Masse seriøs padling!

Kjørte Claus til Tømmerstø, og fikk såvidt hilst på Agnes og Selma. Satser på litt bilder av dem på mandag – og en god middag med foreldrene…

Nå har jeg hengt opp, pakket til Danmark og dusjet. Da bærer det til Ingunn og sen middag. Vi tar ferge til Danmark tidlig i morgen, og jeg har rigget til lysbilder. Satser på en fin Danmarkstur. Har også med kamera, så jeg håper det kan bli noe moro! 🙂

Vi skal besøke følgende kollektiver i Danmark:

Vi gleder oss!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.