Trist og flott

Da har jeg kommet hjem fra begravelsen. Helge gjorde en flott jobb, og det ble en verdig og flott avslutning på livet til Odd. Her er graven etter at den nærmeste familien har spadd den igjen, og blomstene er lagt på plass:

20070918begravelse.jpg

Så er jeg i gang med pakkingen. Har handlet middag, og tror vi skal få oss en skikkelig gourmet-middag i morgen kveld. Nå får vi bare håpe det ikke blir altfor vått! 🙂 Satser på å legge meg ganske tidlig. Begravelser tar på….

Senere: Da er jeg ferdig med all pakking, og klokka er 21:53. Det betyr en lang og god natt. Claus kommer hit litt før 09 i morgen, så da holder det å ha klokka på 08! 🙂 DEILIG!!! Været ser heller ikke ut til å bli så dårlig som fryktet, men det blir nok litt regn ja…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.