Ny uke – noen muligheter

Så er nok en uke i gang, og det blir en del om Padleguide i denne også. Gårsdagen gikk hen til opptak av båt på hytta, og jammen ble det ikke litt poteter og tomater også. I dag skal vi i begravelse, men det blir nok tid til litt jobbing innimellom.

Fikk levert den ødelagte tørrdrakten til www.black-hawk.no i går, og han skulle ha den ferdig til begravelsen var over i dag. Begravelsen er ved Helge Spilling, og han kjenner jeg jo gjennom arbeidet med www.keltiskfromhet.no. Han er også med i AnamCara. Begravelser er sterke saker, men jeg gleder meg.

Det blir nok litt pakking i dag også. Claus ankom byen i går, og skulle egentlig blitt med på turen fra Åna-Sira til Lyngdal. Nå har jeg jo tatt Lyngdal, og begravelsen kortet inn 3-dagersturen med en dag. Derfor blir det heller å gjøre ferdig Farsund. Tror vi skal klare det, men er meldt mellom 7-12 m/s fra SV og regne hele tiden…. Får ta med presenning og god mat – vi har jo vært ute i vær før sammen…

Torsdag rekker jeg såvidt å snu i døra, før vi drar til Danmark fre-søn. Der skal jeg vise lysbilder og Tore Thomassen skal ha konserter. Dessuten skal jeg prøve å tenke på noe annet enn Padleguiden noen dager…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.