Søndag med gullkorn

Har nettopp kommet fra 20-års jubileumsgudstjeneste i Lund kirken, og presten (domprost i Domkriken) hadde et gullkorn under prekenen:

Verden har ikke nok til alle, når det er så mange som aldri får nok.

I går kveld var jeg i 40-årslag hos Eivind, og da kom han med et gullkorn også (selv om jeg ikke vet om jeg er helt enig):

Livet er langt, men øyeblikket er kort.

Til slutt et gullkorn fra en lunsj med Ingunn i byen i går. Vi hadde en flott og kreativ prat om forskjellige ting, og da falt denne ut:

Jo mer tid vi klarer å spare, jo dårligere tid får vi…

I går ble det altså en ganske rolig dag, frem til feiringen av Eivind. Det var en heidundrande fest. Utrolig mange spennende og morsomme mennesker, men også helt fantastisk mat. Det var estetisk servert kamskjell med rød chili og hvitløk til forrett. Indrefilet av hjort til hovedrett og bjørnebær med is til slutt. Til 32 stk… Denne mannen er ikke bare en kjernekar, han er helt utrolig!

I dag var det teksten om Gud og Mammon som var prekentekst, og jeg hadde lyst til å høre. Syklet ganske tilfeldig forbi Oddernes, og gikk i Lund. Der traff jeg tilfeldigvis (?) Birte, og så viste det seg å være jubileumsgudstjeneste. Det var flere hundre der, med kor og greier. Veldig verdig og flott! Nå er det middag, men jeg får se om jeg ikke kan komme i gang med øyene i Lyngdal. I alle fall gjøre et forsøk, før det er søndagsmiddag med fårkål i Presteheia. Det blir koselig, med 8-9 stk. Så prøver jeg å være tilbake her i 17-tida…

Litt senere: Problemer med å komme skikkelig i gang. Fant noen videoer på YouTube. Her er en klassiker med Dan Osman:

Macen ble hentet på torsdag, så det blir spennende å få siste nytt til uka! Håper egentlig at de ikke finner ut noe særlig, slik at jeg kan få en ny maskin. Virker jo som det var et skikkelig «mandagsspøkelse av en mac» jeg hadde fått tak på. Trenger virkelig en maskin som funker nå i innspurten på padleboka. Det er utrolig mye stress og usikkerhet rundt dette når det hangler. Jeg bruker jo tross alt en del timer foran skjermen i løpet av ei uke. Både webmessig, men også til bilder…

Etter middag: Til fårikålen fikk vi besøk av både Siw, Sali, Eivind og André. Det var veldig koselig. Dro tilbake for å jobbe etterpå, og har nå laget ferdig en presentasjon av Korsvei-bilder til Danmark. Vi skal dit neste helg for å vise frem litt bilder og sånn – sammen med Tore og Barbro. Det skal bli koselig med et lite avbrekk. Nå har det gått rimelig sammenhengende her en del uker…

Fikk også solgt en lykt her i kveld, og det var veldig koselig (og bra). Sendte pengene til hjelpeprosjektet til Korsvei med det samme – jeg har jo hus over hodet. Der var det visstnok litt krise – sjekk ut www.korsvei.no. Nå har de også fått opp riktig link til mine bilder, men resten av siden har falt helt sammen…

Tror ikke jeg orker å gå i gang med øyer i Lyngdal. I morgen drar vi rett på hytta, men det er ikke umulig at det kan bli tid for litt skriving på ettermiddag/kveld. Vi får se…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.