Sliten fredag

Var ferdig med det meste av bortrydding av turutstyr og backup av bilder/GPS-data før midnatt. En god natts søvn, og nå er jeg i gang med å montere panoramaer. Padlet 48, 18 og 38 km disse tre dagene, og er ganske mør i kroppen. Men, det er jo verdt det – har fått mange fine bilder. Her er noen av panoramaene:

20070914lyngdakheller.jpg

Denne helleren ligger helt vest i Lyngdalsfjorden, og her skal det ha bodd en hel familie…

20070914farsund.jpg

Dette er Farsund sett fra Kviholmen rett nord av byen. Her fikk jeg flere flotte panoramaer!

20070914korshavn.jpg

Litt senere på dagen (da hadde det skyet over) var jeg på Selør. Et flott sted utenfor Korshavn, helt syd i Lyngdal kommune.

20070914markoy1.jpg

20070914markoy2.jpg

Til slutt to panoramaer fra Markøy – et utrolig flott sted. Håper bare at man klarer å ta vare på dette gamle fyret, slik at ikke Lindesnes blir stående igjen alene…

Har også gått igjennom litt post som har kommet i løpet av uka. Forsikringsoppgjøret er omtrent i havn etter kræsjen med den elgen. Men, her er det jo ting med liten skrift – og et verksted som skriver regning med full turbo og gaffeltruck. Har snakket både med forsikringsselskapet, og skrevet e-post til verkstedet.

Var en tur nedom postkontoret. Hentet en pakke, og sendte en. Deilig med litt frisk luft. Nå skal jeg opp i Presteheia å lage fredagspizza. Hvis jeg orker skal jeg nedom Oddernes menighetshus klokken 19.30. Da skal Tore Løkjel spille fra sin nye plate, og min lysbildemeditasjon «En pilegrims tanker underveis» skal vises. Vi får se hva jeg orker – har hatt litt hodepine i hele dag. Etterpå blir det bare sløving foran TVen kan jeg tenke meg. Nytt på nytt starter opp igjen i dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.