Urolig mandag

Dagen startet bra. Sovet godt, og på plass på kontoret 07.45. Så fikk jeg omtrent en time før Macen låste seg. Igjen. Det er tredje datahavariet siden mars… Gikk over til mac for å få en mer stabil og trygg hverdag, og har vel aldri opplevd noe mer ustabilt i hele min datalevetid (jeg begynte i 1982, og var på nett i 1989).

Har prøvd å ikke la meg rive med. Det er ikke altfor mye jobb som går fløyten tror jeg. De andre gangene har også hoveddisken latt seg redde. Bilder har jeg mange steder, så de skal være trygge. Drar i felt i kveld, og en kompis skal se på det til tor/fre. Håper og ber om at det må bli mer stabilt utover nå – og at han kan finne ut hva som stadig skjærer seg. Ellers må jeg jo sende den inn på garanti, og da blir jeg vel fort uten mac noen uker… 🙁 Det er et viktig arbeidsverktøy i forbindelse med padleguiden, selv om jeg har en liten bærbar også – med windows. Det er den jeg bruker nå…

Heldigvis brente jeg ut Lindesnes på lørdag, slik at trykkeriet kan gå i gang med den. Kartene jeg lagde til Lyngdal i går er jeg ikke sikker på om overlever, men det er ikke altfor mye jobb… Bilder fra forrige tur (Lyngdal) er nå lagret flere forskjellige steder, og all info fra GPSen har aldri vært på mac…

Nå skal jeg levere CD til trykkeriet, poste en lanterne og stemme. Deretter blir det pakking for felt. Solen skinner nå, men det er meldt stiv kuling vest av Lindesnes. Satser på å gå ut fra Lyngdal i Lyngdalsfjorden sen ettermiddag eller veldig tidlig i morgen. Så blir det bånn spiker med Lyngdalsfjorden, Åptafjorden og Framvaren. Hvis forholdene og formen tillater det prøver jeg meg også på Fedafjorden.

Men, det skjer altfor mye nå. Jeg er ikke på høyde med situasjonen…


Senere på ettermiddagen: Har levert CD og stemt! Så er det gjort. Prøvde å backe opp litt mer av eksterne disker før jeg drar avgårde med de, men hoveddisken av disse vil ikke opp på den bærbare… 🙁 Dette er skikkelig spooky. Merker jeg blir veldig “tømt” av det her. Skal levere maskinen i kveld, og så får jeg se om jeg orker turen rett videre til Lyngdal, eller om jeg starter grytidlig i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.