Uvanlig søndag

Her sitter jeg i finværet og jobber med Padleguiden, og litt andre ting. Har gått 7-dagersuker en stund nå, og begynner å kjenne det…

Har fått gjort ferdig kartene til hele Lyndal i dag, og skal begynne på beskrivelsene. Samtidig med at jeg laget kart, så har jeg sett en del videoer fra YouTube (se egen oppføring). Begikk også et leserinnlegg til Fædrelandsvennen. Dessuten har jeg lagt ut et par nye «skyer» på keltiskfromhet.no.

I ettermiddag er vi invitert på middag hos Frode og Lisbeth. Det skal bli hyggelig. Akkurat nå er det volleyball tror jeg, men jeg prøver å få unna litt mer her… Senere i kveld skal vi på familiebesøk i Grimstad.

Været fremover ser bare bedre og bedre ut. Satser på å komme meg fra byen her i morgen ettermiddag. Dermed blir det antagelig Asperøya natt til tirsdag (en drøy times padling fra Lyngdal), og så Åptafjorden og Framvaren på tirsdag og onsdag. Skal bli godt å komme på vannet igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.