Ferdig med Lindesnes!

Nå er Lindesnes under brenning, og her er et av illustrasjonsbildene som trykkeriet får å leke seg med denne gangen:

20070908lindesnes.jpg

Våknet litt før 9 etter en god natts søvn! Deilig. Var raskt nede på kontoret, og jobbet aktivt frem til halv 3. Da begynte jeg å forberede meg på å kjøre Sigmund Sætreng Kvaløy til flyet. Vi fikk en flott kjøretur, og jeg pratet med han nesten en time før flyet til Oslo gikk. Utrolig givende! Han tilhører jo den harde kjerne med Arne Næss, Zapffe, Faarlund, Tellnes, Nalle, Dahle m.fl… Jeg må få lest mer av han!

Følgende steder er nå dekket i Lindesnes kommune:

 • Finnøya
 • Grønningen
 • Hillegarden
 • Imsøy
 • Kattnesbukta
 • Kjeholmen
 • Lefsøy
 • Lindesnes fyr
 • Lyngholmen
 • Unnerøy
 • Våre

Tilsammen har jeg merket av  20 overnattingsplasser på disse stedene! Dessuten leverer jeg 60 bilder til stedene, illustrasjonsfoto og panoramafoto. Her er et par eksempler:

20070908selvportrett.jpg

Dette er et selvportrett jeg tok på Imsa. Helt syd i kilen. Flott leirplass, men ganske mye mus…

20070908svane.jpg

På Grønningen fikk jeg selskap av to svaner, og de kom veldig nære… Dette er tatt med 70mm, og beskjært ganske kraftig for bruk her i bloggen. Men, det ble veldig klart og pent! 🙂

20070907lindesnesfyr.jpg

Forrige “nær-panorama” jeg tok på Lindesnes blåste litt ut. Nå målte jeg lyset på det hvite huset i midten, og denne gangen gikk det mye bedre!!! Lindesnes er i det hele tatt et særdeles fotogent sted…

Nå er snart plata verifisert, og dermed er den ferdig til levering på trykkeriet mandag. Da har de noe å ta seg til i uka som kommer. Har gjort ferdig Lenefjorden i Lyngdal allerede, og klippet ut alle kartene til stedene jeg skal dekke. Dermed er jeg godt i gang med Lyngdal, og satser på å få det meste klart i løpet av morgendagen/mandag. Har lyst på en fotodag på Seli/Markøy før jeg leverer. Det blir spennende å se hva neste uke kan levere av vær… Men, nå er det middag i Presteheia, og landskamp mellom Norge og Moldova. Jeg skal vel ikke se så mye av den, men koser meg med en god bok! 🙂 Litt senere i kveld er det film med Bruce Willis, og da er jeg med!!! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.