Ny bok fra Paolo Coelho

På onsdag anmeldte VLs medarbeider Øyvind Woie den nye boka til Coelho: Heksen fra Portebello. I anmeldelsen har han et sitat fra boka som jeg tar vare på her i bloggen:

“Forbannet være dem som noensinne har hørt Kristi ord og forvrengt hans budskap til en bygning av stein. For Kristus sa: “Kom til meg alle som har tungt å bære, og jeg vil gi dere hvile.” Jeg har tungt å bære, jeg er såret, og de lar meg ikke komme til ham. I dag har jeg lært at kirken har forandret disse ordene: Kom til meg alle som følger våre regler, og la dem som har tungt å bære ryke og reise!”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ny bok fra Paolo Coelho

  1. Lars sier:

    Ikke den beste av Coelhos bøker, men helt klart lesverdig! Her har han begitt seg inn på en biografi (selv om vi aldri får vite om “Heksen fra Portebello” er autentisk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.