Utskriving

Så er det bare å gå i gang med utskriving. Har bare litt igjen på Lindesnes. Fant to sm teltplasser (den ene delvis i en heller/hule) på Hillegarden. En øy rett øst av Lindesnes. Selve fyret kan man lande til i to forskjellige bukter. Er også spent på å se om Midtfjordsøyene er i Lindesnes eller Lyngdal – her var det utrolig flott (Grønsfjorden). Men, først altså – Lindesnes! Fyret her må jo beskrives litt – det er tross alt Norges eldste, og startet landets flotte fyrhistorie:

20070907lindesnes.jpg

20070907lindesnes2.jpg

Rett før lunsj: Var nedom huset ved festningen kl 10, og fikk med meg idé-skissen til Gaia Lista for huset. “Senter for bærekraft”. Veldig spennende!

Kjenner jeg har litt hodepine – ble ganske sent i går… Herlig å se baksiden av VL i dag. “Takk for i dag” med Lars Gilberg har følgende gullkorn:

“Selv går eller løper jeg rett og slett fordi jeg blir glad av det. Jeg er avhengig av å komme meg ut, puste i oksygenrik luft og gi sansene fri fra all bredbåndstvang.”

Jeg tar en pause fra maskinen (med VL), og etterpå tror jeg det blir stemmegivning. Tror jeg har bestemt meg nå, og da er det like greit å få det unna. Vi snakker borgerplikt her. Jeg som er så opptatt av at pressen må ta sin borgerrolle på alvor, må jo ikke svikte min egen!

Senere: Blir ikke noe stemming. Fryktelig slapp. Har sett litt på bilder, og det er helt klart at jeg har nok til et nytt Lindesnes-galleri! Her er et horisontbilde tatt fra fyret:

20070907havet.jpg

Min kjære venn William Glad har skrevet et par ting om horisonten, og dette ligger også på www.peregrinus.no.

Senere: Ga til slutt opp å få gjort noe i dag. Hodet ble bare verre og verre – så jeg tok en liten dupp i stedet. Nå kjennes det bedre ut, og det er snart middag i Presteheia. I kveld skal vi på Protestfestivalen. Dit kommer Sigmund Sætreng Kvaløy, og han har jeg aldri møtt. Det skal bli spennende, og det er mulig jeg tar med kamera… Dette bildet fra onsdagen tror jeg illustrerer hodet mitt greit i dag (og en ganske stor kontrast til bildet over fra tirsdag):

20070907rosfjorden.jpg

Satser på en bedre og mer effektiv dag i morgen. Har bare Hillegarden og Lindesneshalvøya igjen – så er jeg klar med Lindesnes. Får heller stemme og levere Lindesnes til trykkeriet på mandag – før jeg drar ut igjen. Planen da er å ta Lyngdalsfjorden, Åptafjorden og Framvaren. Er det fint vær har jeg lyst på en tur til Markøy og Seli. Her er jeg ferdig, men noen bilder kunne gjort seg. Det er flotte steder! Hvis jeg kunne fått trykket inn Fedafjorden også – så hadde alt vært perfekt. Uken deretter kommer Claus, og da starter vi fra Åna-Sira, og prøver å ta Listastrendene. Uken deretter igjen har Nils Rune sagt seg villig til øypadling ved Hidra, og dermed skulle jeg stort sett ha dekket Vest-Agder. Noe småtteri her og der (noen fjordarmer i Farsund), men ikke verre enn at det kan gjøres ganske kjapt. Det er planen i korte drag… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.