Oppcatching

På 9 dager blir det jo en del som ligger…. Har gjort unna masse småting nå før lunsj, og skal på leveringsrunde… Fikk også en telefon med tips på “Kirken i skjærgården 2007“. Det er ikke bare paddlingpilgrims.org som er interessert i dette….

Før middag: Fikk en veldig hyggelig lunsj på KOLON-kontoret, og gjort unna 3-4 ærend rundt om i byen. Så har jeg oppdatert keltiskfromhet.no med 4 nye “skyer”. Det er helt klart at også Mecky er inne i en innspurt nå… Boklisten bokoman.no er oppdatert for august. Har også fått en lang padledagbok til adrenaline.no, men gjør ikke noe mer med dette før jeg har bilder. Nå er det snart middag i Presteheia, men så fortsetter jeg senere i kveld. Prøver å komme meg avgårde tidlig i morgen, slik at jeg er ute på Lindesnes fyr før 12.

Rett før leggetid: Har lagt over noen bilder og panoramaer til Lindesnes, men må fortsette fra 22.8 og fra D200 katalogen fra i fjor høst. Spiste deilig middag med Dagi og Ingunn, og har brukt kvelden på pakking. Har tatt med gode og varme klær. Har vær utrolig kald vind i dag. Satser på å komme avgårde litt før 07 i morgen tidlig, slik at jeg er på vannet fra Spangereid før kl 09. Så får vi ta det derfra… 🙂 Satser på å etablere basecamp på Berø eller Sutenøy. Den første er veldig flott i le for vind fra N og V, og et godt utgangspunkt for å padle Rosfjorden. Men, her har jeg bilder fra før, så sånt sett hadde Sutenøy vært bedre. Men, gidder ikke å ligge med vinden rett i teltet heller… Men, nå er det natta – og jeg blir borte noen dager….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.