Opprydding

Våknet uten vekkerklokke til strålende sol. Fikk spist og nesten vasket opp for hele uken før min far dukket opp litt over 09. Da var det støping som sto på programmet, og slik så det ut etterpå:

20070902dato.jpg

De som har fulgt litt med her i bloggen vet jo at dette er min bryllupsdato, og plattingen var en gave fra mine foreldre. Nå kommer vel en eventuell utepeis over datoen, men da har den i alle fall stått der… Det er jo også litt romantisk! 🙂

Etterpå har det stort sett gått i opprydding, og nå begynner det å ta form. Tok en time på øye for å samle meg litt, og etterpå gjorde jeg ferdig øybeskrivelsene for Lindesnes kommune. Da gjenstår det bare å scanne kartdetaljer til trykkeriet, og jeg tror at det skal være mulig å få ting over i løpet av morgendagen. Da har jeg merket av mellom 15-20 steder i Lindesnes. Mulig jeg flytter Lenefjorden til Lyngdal, og da mister jeg 3…

Eivind kommer om halvannen time, så jeg får gjøre ferdig resten av oppryddingen før han dukker opp. Er ikke så mye, men litt blir det jo etter 9 dager på hytta. Vi har også litt bæring foran oss. Han skal låne turbokjelen, gassblusset og gass til sin 40-årsdag. Den skal feires midt i september. Blir trivelig med selskap hjem – en busstur blir ikke det samme. Også blir det jo mye billigere! 🙂

Før avreise skal jeg ta et siste bad for denne gang. Er et sted mellom12-15 grader i vannet fortsatt, men det frister ikke til svømming… Skal uansett bli deilig å få på litt reine klær. Synes jeg stort sett har gått møkkete rundt hele uka. Ikke har jeg fått tid til barbering heller…

Værutsiktene for neste uke ser veldig bra ut – så jeg satser på en effektiv innedag i morgen, slik at jeg kan padle fra Spangereid (hvis rundt Neset) eller Korshamn (hvis Lyngdal) på tirsdag morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.