Ferdig!

Nå står plattingen der. Alt gulv er lagt, men så blir det litt jobb med benker/bod i randsonene. Dette får vi ta til våren. Slik så det i alle fall ut i ettermiddag:

20070901platting1.jpg


Plasten fra verandaen og under plattingen skal hindre jord å renne ut i høst/vinter. Det viste seg jo at pillarene til verandaen bare var ført 20-30 cm ned i jord. Derfor må dette fundamenteres til våren, og så satser vi på en benk der presenningen er nå (med en bod inn under verandaen).

På  bildet ser det ut som om den nye plattingen går flukt i flukt med brygga. Det gjør den ikke. Her er et bilde i en litt annen vinkel:

20070901platting2.jpg

Innerst i hjørnet blir det litt sement, og kanskje kan det komme grill/utepeis her en gang. Må sjekke om dette må søkes om først. På bildet er i alle fall de tre trinnene inn på plattingen veldig synlig. De sikrer at vi får et relativt stort areal i samme høyde! Her blir det plass til mange kajakker! 🙂 Jeg skal ta noen bilder i morgen med kajakker liggende på den nye plattingen, slik at det er mulig å få et slags forhold til størrelsen.

Ellers har jeg beiset mer – oppunder taket. Det er visstnok lurt. Nå er det bare de to lesidene igjen som ikke har fått beis der. Ganske slitsomme arbeidsposisjoner… Så har jeg tatt andre strøket på vannbordene, så da bør de også holde noen sesonger til…

Fattern og jeg har spylt verandaen, trappa, brygga og båten. derfor begynner det å bli reint rundt her… I morgen må jeg få vasket hytta, vasket opp og ryddet på plass. Tror Eivind plukker meg opp mellom 17-18 engang, så jeg skulle ha god tid! Dermed blir det også litt kveld i kristiansand, og det skal bli godt å komme opp til de andre i Presteheia igjen!

Så blir det en intens oppcatching på mandag, før jeg drar ut i felt på tirsdag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ferdig!

  1. Birger Verket sier:

    Dette så jo ut som ble veldig bra, et godt stykke arbeid. Jammen er ikke fatter flink til dette……..

  2. Lars sier:

    Ja, jeg er skikkelig imponert!
    Lurer på hvordan det blir på hytta hos dem når han går av med pensjon… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.