Flott kveld

Det blir mye pjatting om platting om dagen, men i dag har jeg hatt meg en flott kveldstur (nok en gang) MED kamera. Slik så det ut da jeg forlot brygga på Kjøya:

20070831start.jpg

På nordlig vind er det neimen ikke mye drag her… På vei inn igjen fikk jeg nydelig rødskjær i skyene:

20070831stemning.jpg

Savnet månen, men da jeg snudde meg med øst kom den plutselig opp. Prøvde å ta noen bilder fra kajakk, men det er jo helt umulig. Derfor gikk jeg i land på Østre Holmen, og la kameraet på fjell. Da ble det ikke så verst, men fremdeles uskarpt. Her er i alle fall månen på sommerens siste dag – i morgen er det september:

20070831maane.jpg

Nalle ringte i dag, og dermed bar det ut til Vestre Holmen i dag også. Holdt en slags versjon av «Fre levende kystkultur til dødt kapitallandskap«, som jeg jo holdt på friluftskonferansen i vår. Foredrag og lysbilder ligger forøvrig på www.padlofil.org.

Det var veldig givende, og alltid flott å se igjen Nalle og hans båt «Fri«:

20070831fri.jpg

Men, nå høres det jo ut som denne dagen bare har blitt brukt til alt annet enn platting, og det er ikke tilfelle. Vi har nesten gjort ferdig gulvet på plattingen i dag, og er fornøyd med dagens innsats. Tilsammen har vi brukt opp ca 150 løpemetre med terrassebord i dag, og totalt er vi opp i godt over 300… Dette blir litt av en platting. Gleder meg til å legg kajakker både i kryss og tvers der…

Det viser seg at pillarene til verandaen foran hytta bare såvidt er gravd ned i jorda, derfor blir det litt rigging rundt disse til våren. Meningen er å få til en benk under verdandaen, og så få til en bod eller to bak disse. Vi får se. Den ene kroken er også perfekt til en utepeis/grill, men her må det sjekkes først – hva som er lov. Ser at Petter har kommentert min bygging i strandsonen, og jeg kan forsikre om at plattingen er både søkt om og godkjent av Bamble kommune! 🙂

Slik så det ut når vi tok kvelden i dag – og vi blir ferdig med resten i morgen!

20070831platting.jpg

Vi har til og med blitt enige om å ikke starte før 0830! Det er jo lørdag! 🙂 Kjenner jeg begynner å bli ganske mør nå, men det er mer fysisk arbeid som står for tur. Regner med å forlate Kristiansand tidlig tirsdag morgen – med kurs for Korshavn og områdene rundt.

Det får være nok for i kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.