Plattingen tar form

Dette er første dagen vi bare har laget gulv på plattingen, og nå begynner det virkelig å synes… Jeg tror dette kommer til å bli en veldig hyggelig uteplass neste sommer. Her er det god plass både til kajakker og bord/stoler:

20070830platting.jpg

Satser på å bli nesten ferdig med tingene i morgen/tidlig lørdag. Har avtalt å møte min far 0815 på saga, så her blir det lange dager. I kveld har jeg fått skrevet litt igjen, og har nå ferdig beskrivelser til:

 • Lyngholmen
 • Imsa
 • Finnøya
 • Kattnesbukta
 • Kjeholmen

Alle disse ligger i Lindesnes, og jeg regner med å bli ferdig med alle beskrivelsene herfra i løpet av uka. Håper også at jeg kan få laget vektoriserte kart av øyene i Lyngdal, men får se hvor energisk jeg er her under fullmånen. Fantastisk fint å bare sitte her og se utover stille vann med måneskinn… Etter 12-13 timer på farten er det fint med litt stille tid sent på kvelden…

Nalle ringte i dag, og ville ha meg ut til Vestre Holmen i morgen ettermiddag. Dermed får jeg anledning til å spre mine meninger om strandsonen til et nytt kull med studenter. Det er hyggelig! Jeg blir jo så utrolig engasjert… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Plattingen tar form

 1. Petter sier:

  Hei, lenge siden sist. Og til min store overraskelse er det jo nå blitt deg som bygger i strandsonen! Hva skjer? Bør jeg varsle miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen tror du? 😉

 2. Lars sier:

  Ja, nå er det jeg som bygger… 🙂 Du må gjerne varsle miljøavdelingen, men vi har søkt og fått “tatt til etteretning” av Bamble kommune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.