Da har vi begynt!

I dag var grunnlaget for plattingen ferdig, og vi har fått montert tre bord. Regner med at det vil bli mulig å se relativt store fremskritt i morgen. Her er i alle fall “dagens dont”:

20070829platting.jpg

Innimellom snekringen og gravingen har jeg malt. Rekkverket på verandaen ble ferdig i dag, og jeg har tatt første strøket på rekkverk til brygga og ned til hytta. Bakveggen på hytta er også omtrent halvferdig. Vannbordene på taket har også fått første strøk. Noe av dette må jeg ta andre strøk på i morgen, men når det gjelder maling er nå det meste gjort. Du verden så heldig vi har vært med været. Det er fantastisk å få male i ro og fred (hvis en ser bort fra i forigårs….).

Middag hos mine foreldre, og så dro jeg rett over til Vestre Holmen. Her var Nalle med en gjeng førsteårsstudenter som hadde valgt kyst. Jeg tilbød meg å dra en runde på strandsone og sånn, og de var ikke vanskelige å be. Etterpå dro jeg ut på utsiden av Bjørnøya, og akkurat da kom månen opp over Vestre Rauen. Fantastisk flott blåfarge i dag. Skal se om jeg ikke kan få med meg kameraet ut i morgen. Det blir lange dager her, og jeg er rimelig mør etter middag. I dag blir det ikke noe padleguide-arbeid, men får satse på å gjøre ferdig litt øyer i morgen.

Tror kanskje jeg får besøk av Tobben sent i morgen kveld, og da må jeg jo uansett være oppe til han kommer. Det er en gylle anledning til å få unna litt flere øyer!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.