Arbeidet skrider frem

I dag begynner det virkelig å bli synlige forandringer her på hytta:20070828oversikt.jpg

Regner med å få ferdig resten av det plattingen skal ligge på i morgen. Etter brygga blir det tre trinn:

20070828trapp.jpg

Vi måtte altså bygge den opp litt mer enn jeg trodde for å få ting i vater. Men, det blir utrolig digg tror jeg! Her blir det plass til mange kajakker… 🙂

Brukte første delen av denne nydelige dagen til å male nesten hele verandarekkverket. Etterpå ble det båttur for å hente mer “to tom åtte” (og de er IKKE lette). Deretter har jeg flyttet rundt på mass efor å støtte opp under det fattern har gjort ferdig. Har såvidt prøvd superdrillen også. Moro!

I ettermiddag har jeg beiset terrassent til svigermor, og har nettopp kommet inn fra middag hos mine foreldre. Målet er å få unna litt skriving på padleguiden i kveld, men er ganske segen etter en lang dag. Jeg får se hvor mye jeg orker…

Senere: Leste litt, og så prøvde jeg å komme i gang. Klarte å få unnagjort Lenefjorden, men alle de tre stedene jeg har i den ligger i Lyngdal. Tror derfor den går over til kapittelet om Lyngdal. Utenfor var det blikk stille, og jeg visste at fullmånen var på vei. Derfor samlet jeg alle mine krefter, låste opp kajakken og kom meg på vannet. Fikk en fantastisk timestur under fullmånen. Nå sitter jeg her og ser på den, og den speiler seg i stille vann rett foran hytta. Antagelig er det ganske nøyaktig 12 fullmåner siden jeg fridde til Ingunn akkurat her. Etter alle kunstens regler: naken, edru og under fullmånen… 🙂

Nå skal jeg ha en tekopp med Jonnys økologiske honning, og så blir det nattinatt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.