Lang mandag

Startet opp med maling litt før 09, og fikk unna en del på 2-3 timer. Så ble det utrygt, og jeg la presenning over. Like etterpå avløste den ene skuren den andre… Derfor gikk jeg inn, og regnet ut sånn ca hvor mange km padling jeg har igjen vest for Lindesnes. Endte opp på 3-400, og tror det skal være mulig i løpet av september.

Klokken 13 kom min far, og så gikk vi gang med platting. Jeg spadde ut enda mer masse, og han gikk i gang med byggingen. Dagens resultat er en underligger, og 3 støtter (akkurat nå kom en flott hegre inn over det stille Strømsundet, og satt seg 20 meter utenfor vinduet). Jeg har nok fått ut 10 trillebårer til med jord, men nå er det mye stein som må renses ut. Det blir veldig spennende å begynne og legge tilbake stein mellom underliggerne. Håper snart at det er nok…

Etter deilig middag hos mine foreldre, så gikk jeg rett tilbake for å jobbe på guiden.

Startet med å skrive om den flotte øya Grønningen (som jeg la ut noen flotte bilder av for noen dager siden). Var ganske sliten i kroppen, så jeg gikk over til å lage kart. Nå har jeg vektor-filer av alle de filene jeg trenger for å beskrive Lindesnes kommune. Det er:

  • Snikfjorden (bukt i øst)
  • Finnøya
  • Grønningen
  • Imsøy
  • Kjeholmen
  • Lefsøy
  • Lenesfjorden
  • Lyngholmen
  • Unnerøy
  • Vårø

Dermed er jeg klar for å starte på beskrivelsene i morgen. Satser på å ha dette ferdig i løpet av noen dager, og da skal jeg starte med å jøre det samme for Lyngdal og Farsund. Har vært på ganske mange steder der, og har også data slik at jeg vet hvilke kart som skal lages.

Når Claus kommer midt i september, så er det helt klart aktuelt å padle fra Åna-Sira til Hidra første dagen, og så går fra Hidra til Einarsholmen/Lomsesanden den andre dagen. Deretter runde av med padling inn til Farsund og inn til enden av Lyngdalsfjorden. Men, det er selvsagt avhengig av været… Det er i alle fall drømmeturen, så får vi se! 🙂

Men, nå er klokka snart 21, og da er det jammen greit å slå av PCen og finne frem Ole Brumm igjen… Utenfor er det flott kveldshimmel.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.