Aktiv helg

Vi hadde en flott stopp i Lillesand hos Tore og Barbro på vei til hytta fredag. Lørdag fikk vi besøk av Jonny, og han fikk smake på hva kajakklivet er for noe:

20070826jonny.jpg

Tror det falt i smak! Her er han i den nye Nordkappen. Vi hadde først en “hente-vann” tur på dagen, før vi rundet av dagen med en mørketur på jakt etter morild. Innimellom dette var han utsatt for et visst arbeidspress på hytta, men den “trauste bonden fra Toten” tok det pent… 🙂

I dag har det vært ganske så aktivt selv om det er søndag. Bakte ut grovbrød kl 07, og var i gang med maling kl 08… Så kom det en gjeng padlere forbi, og noen av dem hadde bestilt rullekurs. Her er de på vei hjem – rett utenfor hytta:

20070826padlere.jpg

Fra venstre har vi Heidi, Katrine, Dag Sverre og Reidar. Reidar har vært på kurs hos meg før. En veldig hyggelig gjeng!

Så var det mer maling, og etterhvert dukket mine foreldre opp – så har det blitt planlegging av uka. Vi har nemlig fått byggehjelp i en uke i bryllupsgave. Den kunne det vel passet bedre å få en annen gang, men jeg skal sette av litt tid hver dag til skriving på Padleguiden. Ble så godt som ferdig med Lindesnes kommune før jeg dro (mangler bare å runde Lindesneshalvøya). I Farsund har jeg tilbrakt en del dager før, så jeg tror dette skal gå greit. Selv om det blir nok en del dager i felt i september. Men, jeg gleder meg! Fra 18.-20. september får jeg besøk av Claus, og jeg tror jeg sparer runding av Lista-landet til jeg kan få selskap av han…

Har vært litt sosiale i kveld, men det blir definitivt tidlig her. Klokka er kvart på 10, og det er allerede knallmørkt. Skal logge av nå, og ta et kveldsbad i morilden. Så er det Ole Brumm som nattalektyre… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.