Flere bilder og levering

Har montert bilder siden 04 i natt – i hodet. Var på kontoret litt før 8, og nå er alle panoramaene ferdig. En del skikkelig flotte, og noen programmet ikke ville skjøte. Her er noen flere bilder fra turen:

20070824kveld.jpg

Dette bildet er også fra Grønningen. Flott kveld…

20070824kanalen.jpg

Her er jeg på vei sydover i Spangereidkanalen. Padlet den t/r to ganger på to dager denne gangen. Her kan det være kraftig strøm (opp mot 3-4 knop…)

20070824imsa.jpg

Her er et leirbilde fra Imsa – her lå jeg første natta.

Har også prøvd å ta mere illustrasjonsfotos, og denne salte hånda var ganske stilig:

20070824hand.jpg

Den fikk noen kilometer disse dagene…. 🙂

Nå har jeg laget kart og vektorbilder av Brattestø og Rona. Dermed har jeg igjen å finne frem bilder fra Mandal. Da er det noen 1000 som skal ses igjennom, men tror det skal gå greit… Like greit å hoppe i det! Så er det pakking. Drar fra byen litt over 17, og skal være borte til neste søndag…. Tar med PC, og regner med å ha Lindesnes rimelig ferdig i begynnelsen av september.

13.30: Da har jeg brent ut Mandal til trykkeriet. Maskinen hang seg da jeg skulle legge over de to siste bildene, og jeg var et øyeblikk redd for å miste hele dagens innsats… Heldigvis startet alt greit opp igjen… Jeg takler dårlig PMS-data-greier.. Har også rast igjennom en del andre ting på TODO-lista, så nå er torethomassen.no oppdatert, og jeg har lagt ut en artikkel fra Mecky om Ignatius av Loyola og en artikkel om keltiske høykors på keltiskfromhet.no. Nå får jeg levere ting til trykkeriet, hente kopierte bilder i sentrum og litt hos min bror…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.