Klar til avgang

Har hatt nok en grei jobb-dag, men det kribler veldig for å få til en feltdag snart… Derfor har jeg bestemt meg for å forlate byen tidlig i morgen. Da bærer det avgårde til Lindesnes kommune. Kanskje kan jeg få sett dette fra havet?

20061027lindesnesfyrpano.jpg

Planen er å parkere ved Snig i morgen. Så padle østover til Hille. Her er det et par områder som må sjekkes ut. Deretter padle vestover. Kanskje så langt som til Spangereid og kanalen. Det kommer an på vindforholdene. Målet er å komme tilbake til bilen sent i morgen kveld (eller evt. ta en natt i telt). Deretter flytte bilen til området rundt Spangereid og kanalen. Da er det to muligheter: Enten rundt Lindesneshalvøya eller Lenesfjorden. Været avgjør. Eventuelt begge deler, men da går nok torsdagen også… På hjemveien satser jeg på en tur innom Rona. Har fått flere tips om at denne må med, og hva gjør man ikke for tipsere??? 🙂

I ettermiddag var jeg med en kompis på Amigos, og det var deilig. Føler meg skikkelig klar for lange padledager etter dette. Blir gørrtidlig i morgen, så jeg satser på en tidlig kveld på verandaen… Været avgjør dermed når jeg er tilbake i byen, men blir det tilløp til sommer og stille dager, så er jeg ikke tilbake før fredag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.