Bra presseoppslag

Jeg er jo litt skeptisk til journalister etterhvert, men denne gangen har jeg blitt sitert HELT riktig. Ingenting er forsøkt vridd og vendt på heller. Artikkelen er publisert i Fædrelandsvennens nettavis:

20070820fvn.jpg

Utgangspunktet for saken var en artikkel om en eiendomsmegler i byen. Han mente det var “strandlinje nok til alle“. Han er neppe noen ivrig padler, og eiendomsmeglere generelt er vel lite opptatt av å tenke på “lang sikt”… Det går vel mest i “kjappe klippinger” i den bransjen. Saken ble fulgt opp dagen etter med intervjuet av meg og kommentarer fra ordførerkandidatene her i Kristiansand. De var ikke helt enige…

Egentlig litt morsomt at dette kommer opp nå i valgkampen. Et utsagn om at det er strandlinje nok til alle (som også FrP og Høyre) støttet, tyder på at det ikke er så mange teltende padlere blant politikerne….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.