Søndagsjobbing

Var på kontoret litt over 10, og fikk en god start. Før jeg gikk i gudstjeneste i Lund hadde jeg allerede gjort unna to øyer utenfor Mandal. Her er et panorama fra Hille:

20070819hille.jpg

Etter gudstjenesten fortsatte jeg i god steam, og nå er det bare Ramsøya igjen. Den har jeg bare sett østsiden av, så den får ligge til feltarbeid er ferdig. Værvarselet fremover er helt håpløst. Endres flere ganger om dagen. Sikkert er det at morgendagen blir rimelig våt. Derfor tror jeg nok at den blir tilbrakt hjemme. Så får jeg heller jobbe litt med andre tekster og kart. Mulig jeg satser på en dagstur på tirsdag. Tror jeg kan få unna mye på et sånt stupdykk også, selv om det har sine kvaliteter å bo på stedene. Både billedmessig, og for at det ikke skal bli for mye stress, kjøring og CO2.

Eivind har hjulpet meg litt med bloggen i dag, og har ordnet meg en god del flotte headinger. De skifter nå automatisk hver gag man er innom. Hvis du trykker på headingen får du opp en ny osv… E-post er også ryddet litt opp i, og nå ser jeg nesten alt i innboksen igjen… Synes det må være et minimumskrav. Maskinen fungerer bra med de rette tilpasninger – så dette skal jeg kunne leve med til ting er ferdig!

Starter nå med å velge ut bilder fra Mandal. Da har jeg en weekendtur med Eivind fra 2006, og en del turer i år. Tror billeddekningen skal bli helt grei. Dessuten mener jeg at en del av bildene fra i sommer kan brukes som illustrasjonsfoto. Tror ikke trykkeriet skal føle at de har for lite å velge i… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.