Treg jobbelørdag

Prøvde å komme greit i gang med jobbing i dag, men det var ikke bare lett. Gjorde unna noen ærend i byen fra morgenen av, og etter det har det vært ganske rolig…

Har bare gjort litt småadmin med Våttkort, levert bilder til kopiering og litt sånn. Lest litt har jeg også fått til, og funnet et aktuelt husobjekt på Finn.no. Må ned i byen igjen med noen Padleguider, og skal handle (Ingunn er blitt forkjølt). Før det har jeg fått gjort ferdig Harkmarkfjorden, og 6 ny nåler er plassert på kartet i stua.

Ser ut til at det blir bra vær i neste uke, så jeg satser på å sette ut fra et sted mellom Mandal og Spangereid mandag morgen. Har ikke helt klart for meg logistikken enda, men det blir vel en ordning. Målet er da å gjøre ferdig Lindesnes kommune (inkl Lenesfjorden og kanskje en runding av Lindesneshalvøya). Kanalen ved Spangereid må også behøring fotograferes. Gjerne med en kajakk i motivet…. 🙂 Tror jeg har fått med en tidligere padlekurselev fra Lillesand, så dette ordner seg!

Satser på å gjøre ferdig øyd-delen av Mandal i kveld eller i morgen. Har på følelsen av at dagene vil gli ganske over i hverandre fremover, til jeg får levert alt materialet. Den 17. sep skal vi gå igjennom Kristiansand – Lyngdal med trykkeriet.

Ellers får jeg stadig tilbakemeldinger på Norge Rundt-innslaget, og det er koselig! Har også fått en del e-poster med generelle tilbakemeldinger, og det setter jeg stor pris på!

Senere: Da har jeg handlet et helt lass, og gjort ferdig Langskjeran vest for Mannefjorden. Dermed har jeg igjen 7 beskrivelser av steder i Mandal. Dette får jeg få på plass i morgen…. En dårlig dag… Nå stikker jeg opp med tung ryggsekk, og fikser litt honning underveis. Tror jeg skal prøve meg på en liten kveldstur. Blir veldig stillesittende dager nå, og jeg har jo ikke padlet på lenge… 🙁 Satser på 2-3 dager til uka. Blir enten utsatt i morgen eller drar sammen med en annen mandag morgen. Så får vi se. Gleder meg til å få vann under kjølen og frisk luft både under og over nylonduken…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.