Snart helg

Klarte å glemme serviceavtale på bilen fra morgenen, men har gjort ferdig alle kart i Mandal! Møte kl 12 var hyggelig, og møtet i ettermiddag forløp også greit. Ser nå litt på bilder, og fant et umontert panorama fra i sommer. Slik ble det:

20070816pano.jpg

På vei hjem fikk jeg med litt flere CDer, DVDer og nåler til å sette i kartet. Har nå satt 96 nåler i kartet over Vest-Agder. I morgen skal det bli en del flere. Bare Hille og Harkmarkfjorden er over 10 stykker!

På samme tur fikk jeg også med meg ingrediensene til fredagspizza. Nå skal jeg ha en halvtime på øye, og så blir det matlaging i Presteheia. Satser på en rolig kveld, og så blir det vel litt jobbing i helgenn. Satser på å dra i felt søn/man. Er ganske optimistisk med hensyn til trykket fremover! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.