Snart jul(?)

I dag – 16. august – kom første jule-DM i posten… Av alle aviser så var det Vårt Land som brakte søpla inn i heimen:

20070816jul2.jpg

Her kan vi lese at katalogen gjelder frem til 20. september, og at det er ekstra lave priser frem til da. Du verden! Jeg håper virkelig at redaktørene i VL kan ta en prat med markedsavdelingen. Dette er jo fullstendig på trynet, og ikke verdig en avis som VL!

Her er hele forsiden:

20070816jul1.jpg

Nå sender jeg denne oppføringen til FIVH (det er de som har “Ta jula tilbake” (fra markedskreftene)), og til diverse i VL. Håper dette kan få etterspill….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

3 svar til Snart jul(?)

 1. Eivind M. sier:

  Herlig.. Kanskje vi bare skal la være å slutte med julefeiringa i januar, og holde det gående hele året? Det er vel der vi ender opp snart uansett.. Sukk.

 2. Lars sier:

  Ja, og så at Vårt Land skal være eksponenten for det???
  Nei, disse penga altså… Når dansen rundt julekalven begynner midt i august, da blir det neimen ikke mye plass til det lille barn i krybben…

 3. Lars sier:

  Sendte denne oppføringen til Steinar Lem og FIVH. Det er de som driver kampanjen “Ta jula tilbake!” Han skrev bare følgende: Gode Gud… Dette må være ny rekord.

  Derfor ringte jeg VL, og fikk snakke med Helge Simonnes. Han var ikke klar over dette, men hadde fått reaksjoner ja… Jeg etterlyste magefølelse her, men han var mer opptatt av at det var annonsørenes jobb. Jeg spurte om det ikke hadde fortjent red.plass, selv om det var de som dret i eget reir. Da mente han at harsellering fra ravnene fikk være godt nok. Men, han var var hyggelig og enig – og det er jo noe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.