En god og lang jobbedag

Nå er jeg godt over halvveis med beskrivelsene fra Mandal. Ser litt på bilder for å huske bedre, og er er bilde av en stake i Mannefjorden:

20070816sjomerke.jpg

Har stort sett holdt fokuset i dag, men også blitt intervjuet av Fædrelandsvennen angående strandsonen. Sædberg (eiendomsmegler) var i FVN i dag, og påsto at det var “Strandsone nok til alle” (artikkelen er nå fjernet). At ikke alle kan ha hytte med strandlinje er ganske opplagt synes jeg, og det hadde vært spennende å få vite hva han egentlig mener. Det er jo snart umulig å se det ut fra hva som står i avisene…

Har også avtalt et rullekurs neste søndag i Bamble. Det skal bli spennende. En av mine tidligere elever som kommer på besøk med en kompis.

Ser ut til at det blir bedre vær utover i neste uke, og satser på å dra ut i felt søndag eller mandag. Da er planen å padle fra Sjøsanden i Mandal, ta med hele Lindesnes kommune – inkludert Lenesfjorden og Spangereidkanalen. Været bestemmer om jeg også går på utsiden av Lindesnes fyr. Det kan bli en spennende tur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.