Lang dag

Regnet høljet ned fra morgenen av, og trykket hadde falt ganske dramatisk. Ganske uggen i hodet frem til lunsj. Kom ikke skikkelig i gang før ut på ettermiddagen… Nå har jeg sittet til kl 19, og har gjort unna en del nye steder i Mandal i forbindelse med guiden. Vurderte Lenesfjorden i morgen, men tror heller jeg satser på å bli borte noen dager i helgen/neste uke. Så får jeg prøve å gjøre ferdig Mandal denne uken. Slik det ser ut nå får jeg 52 teltplasser i Mandal, og det er ny rekord igjen. Hvis det fortsetter med så mange gode steder, så kommer hele Vest-Agder til å få over 200 plasser. Det var ikke helt ventet. I tillegg kommer jo kommersielle campingplasser (men fyrene er inkludert der de har overnattingsmuligheter). Reservater er heller ikke tatt med, og det er flere fuglereservater som har fine teltplasser etter 15. juli. For en kyst! Full av muligheter og herlige naturopplevelser!

Satser på å gjøre unna beskrivelsene av alle øyene i morgen, og så ta kartene på fredag. Går alt i boks kan jeg levere mandal til trykkeriet på fredag kveld, men det er mulig jeg skal drøye til neste uke. Er et par steder jeg skulle sjekket ut, selv om jeg ikke akkurat trenger flere steder i den kommunen… 🙂

Tenker jeg får ferdig Lyngdal og Lindesnes på neste felttur – i alle fall Lindesnes. Det er en ganske oversiktlig kommune, men Lenesfjorden er lang…

Ellers har jeg ryddet opp litt i økonomien etter ferien, og det trengtes… Det blir lite inn nå til jeg er ferdig med guiden, men satser på at jeg overlever. Egentlig kunne det være greit med et litt overraskende billedsalg/domenesalg nå. Det er jo lov å håpe… Men, nå skal jeg GÅ opp i Presteheia, og så blir det kanskje bade/joggetur før legging. Helst bare bading tenker jeg – blir ofte så spinnvåken av sånn jogging…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.