Klima og valg

I dagens VL har prof. i økonomi, Agnar Sandmo, følgende uttalelse:

“Verdens klimaproblemer løses ikke ved at Norge driver selvplaging.”

Det får meg til å tenke på Trygve Haavelmo. Han hadde ingen uttalelser om dette, men om hvor urettferdig fordelingen i verden egentlig er. Har vi noen gang tenkt på hva det vil bety for våre skoger hvis man vil ha vårt avisforbruk i Kina og Inda? Osv.

Dette med botsgang og selvplaging har jeg plukket opp fra Siv Jensen før. Det er jo klart at med bare noen promille av verdens CO2-utslipp, så er det ikke VI som skal redde klimaet. Selv om vi PR INNBYGGER burde ha rimelig dårlig samvittighet… Regner med at vi kan få høre mer til dette i valgkampen, selv om det er lokalvalg…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.