Galleri- og bildedagen

Har jobbet meg igjennom alle bildene fra Korsvei nå, og det ble hele 9 gallerier! Har opprettet adressen korsvei.peregrinus.no til galleriene. Her er et bilde fra baluba-galleriet:

20070814baluba.jpg

Sånne greier tar tid, og jeg har vært rimelig konsentrert her siden tidlig i dag morges. Har visst glemt lunsj, men begynte dagen med å få tak i oblater til bilen. I morgen er det nemlig klipping av skilter… På vei hjem fikk jeg med backup-disken min fra min bror, og nå er bilder duplisert to steder for i sommer. Skal backe opp på plater nå… Og bestille ny ekstern disk for den som gikk i går…

Så må jeg jo ha lunsj….

Etter lunsj: Ringte Mac-support, og endte med å legge på røret. Bare vas. Selvfølgelig spm om det er hardware (garanti) eller software (support). Så har en det gående…. Antagelig bare billigere å kjøpe ny maskin… Men, nå virker det, så får vi bare håpe og tro. Jeg er veldig happy med å komme unna virus på Mac, men hallo: Så mye krøll, enten det er software eller hardware, hadde jeg aldri drømt om…

Nå skal jeg brenne ut Korsvei-bildene til forskjellige instanser, og så tar jeg rett og slett kvelden. Mulig jeg tar med PC, men føler dette har vært en veldig intens dag. Frister mer med joggetøy og badetøy. Ta en lang runde i Jegersberg etter middag. Så får jeg begynne for fullt på padleguiden igjen i morgen – nå er nesten hele TODO-lista ferdig…

Men, det er jo ikke bare lett. Når det gjelder feltarbeid ser det ut som det blir en liten luke med vind på torsdag – selv om det er meldt en del regn. Jeg stikker uansett ut for å ta Lenesfjorden da. Har fått noen tips her, og fjorder er greie… Her er værvarslet fra www.yr.no som jeg bruker til sånt:

20070814lindesnes.jpg

Nå har jeg brent masse bilder hit og dit, og begynner på padleguiden. Har koblet vekk de eksterne diskene, men får ta en backup rett før jeg går…

Sent (rett før 21). Da har jeg tatt backup av Stussøy og Odd, og er dermed i gang med utskriving av Mandal. Regner med å ta en del av øyene der i morgen. For å finne waypoints må jeg bruke den bærbare, og jeg koblet den defekte disken til den maskinen. Da fant den frem med en gang…. Det er noe som ikke er riktig her, og jeg er veldig usikker på hva det er… Men, skal prøve å slå meg til ro så lenge jeg har det jeg trenger til arbeidet med guiden – selv om det er på litt forskjellige maskiner.

Da skal jeg bare henge opp en klesvask til (den 4.) så skal jeg se om det ikke er noe sen middag i Presteheia. Kanskje nattbad med Ingunn?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.