Oppcatching

Skal si det blir en del som ligger etter en hel sommer… Nå har jeg kommet godt i gang med TODO-listen, men den er lang… Har nettopp gjort ferdig et par brev, og skal ut å poste dem. Har også sett litt på bilder, og her er ett som journalist Heidi Ditlevsen i Fædrelandsvennen tok på pilegrimsferden i juli:

20070813pilegim19.jpg

På nett er det også litt som har skjedd: www.padlofil.org (lagt inn pressemelding fra AlkoKutt) og www.bokoman.no (oppdatert med juli og august). I dataverdenen har jeg også kjørt backup av alle sommerens bilder. Alt er stort sett pakket bort av stæsj, og andre vaskemaskin var ferdig nå. Det ene brevet jeg sender er til Vesta, og inneholder krav etter påkjørsel av elg. I morgen må jeg på trafikkstasjon for å hente oblater vi ikke har fått – skilt klippes fra onsdag… Er ajour med post og e-post, og det er deilig. Satser på å få gått igjennom en del bilder i løpet av ettermiddagen, og så får jeg besøk kl 18. Men, da får jeg bare hoppe i det igjen…

Rett før 18: Da står kjøttbollene og surrer, og potetene godgjør seg i ovnen. Jammen gikk det ikke med en hel hvitløk! 🙂

Har fått gjort en del på billedfronten, og lage trenye gallerier fra pilegrimsturen fra Hovden til Røldal. Det er bilder fra Heidi Johanna Ditlefsen, Jan Asbjørn Hovland og Bjarne Gundersen. Skal få brent disse på én CD/DVD, og så sendt den oppover til Bjørnar.

Bjørne har også ringt, og han har kommet til Oslo! Det er en tøffing altså – han har padlet hele strekket fra Kristiansand til Oslo på 13 dager! Jeg ymtet frempå om at han kunne publisere tekst og bilder på www.adrenaline.no, og han var slettes ikke uvillig. Så får vi se om det blir noe før jul! 🙂 (Neida Bjørne, bare ta den tiden du trenger…)

Etter at jeg har hatt besøk skal jeg se nærmere på bildene fra Korsvei. Tror det er flere fine gallerier der! Har også igjen å ta inn bilder fra gravearbeidene på hytta…


Sent: Spiste en deilig middag før vi satte oss til med Macen. Alt så ut til å gå glimrende, men så gikk disken nedenom igjen… 🙁 Da vi endelig fikk den opp og stå, så knelte den ene eksterne disken. Den andre høres heller ikke helt frisk ut… Er ganske nervøs for bilder og prosjekter, og skal ned til min bror for å hente en ekstern ekstern disk… Så har jeg alt minst 3 steder… Merker at jeg ikke har helt nerver til sånt…Men, nå virker nå alt sammen tilsynelatende greit igjen… Her er et bilde fra gravearbeidene på hytta:

20070813graveren.jpg

Er fryktelig slapp etter lang dag… Nå er det natta…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.