Overskyet og regn…

Vi rakk å spise frokost innendørs, og trille noen få trillebårer med jord. Så bøttet det ned. Det har det fortsatt med, og dermed har jeg fått ferdig galleriet fra Grenlands Cup. Får vel komme meg ut i kajakk etterhvert, men tar det rolig innendørs litt først. I løpet av en time har et stort melkeglass på bordet blitt halvfullt, og da må det jo ha kommet noen mm…

Etter regnet fortsatte vi gravingen, og så dro Ingunn for å se mer av Grenland Cup. Jeg fortsatte, men ikke så lenge. Mye vann der vi graver, så det lignet mer på gjørmebryting… Har bare joggesko her, så det er ganske ekkelt. Men, føler vi har kommet godt i gang!

Nils Rune har meldt sin ankomst ca 19, og Ingunn er tilbake ca 20. Da blir det pizza og hyggelig gjensyn. Så tar vi oss nok en padletur i mørket når det lir på…

Nils Rune har også ordnet med en link på ckk.no, der det igjen er link videre til Norge Rundt-innslaget i går. Det er visstnok 3 minutter inn, og 2. innslag. Får ikke sett det her på hytta. Går altfor tregt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.