Sommerens flotteste dag!

Dagen startet med flott SOL, og for første gang soltørket vi etter morgenbadet! Dermed var det klart for en lang soldag, og selvfølgelig gikk padleturen til vår favorittøy: Stråholmen. Utrolig deilig med så fint vær igjen, og her takker Lars sola på Dynga på veien hjem:

20070809homoludens.jpg

På vei hjem eksperimenterte jeg også litt med lav kamerastilling. Fordelen er selvsagt at man ikke får kuttet av hodet på den andre padleren av horisontlinjen (noe som til tider er frustrerende). Ulempen er selvfølgelig at man ikke får sett i søkeren. Dermed blir det mye søppel. Av ca 20  bilder kunne disse to brukes:

20070809ingunn1.jpg

20070809ingunn2.jpg

Men, tilbake til Stråholmen. Her hadde jeg meg en fin liten øytur med speilrefleksen. Tok noen blomsterbilder, og en del bilder av steiner og formasjoner. Sånt er veldig moro, og her er et eksempel:

20070809stein.jpg

Vi fikk en del havtåke mens vi var der ute, men det var fremdeles varmt og godt.

Jeg tok også litt bilder av kajakkene før vi dro, og dette bildet er et skikkelig reklamefoto:

20070809reklame.jpg

Vel hjemme igjen laget vi stekt indrefilet av svin og båtstekte poteter. Sammen med potetene har jeg olje, salt, pepper, paprika og denne gangen en hel oppkuttet hvitløk! Det ble fantastisk deilig! Ingunn laget salat, og vi hadde med litt selvprodusert ruccula. Til dessert var det kanel i svingen.

Så tok vi en liten kveldstur med  båten, så jeg kunne få frisket opp kunnskapene om revers og sånn. Har ikke kjørt båt i år, det blir bare padling… Savner det ikke, men må ha mulighet til å kjøre båt i forbindelse med byggearbeider i månedsskiftet.

Akkurat nå er det i ferd med å mørkne, og da kommer myggen. Når mørket har senket seg blir de borte igjen, og da kan man kose seg på verandaen! Blir nok likevel en tidlig kveld, det er viktig å nyte morgenene nå!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.