Fortsatt litt sommer

Vi våknet til flott solskinn, men det var en kald vind fra morgenen av. Derfor ble det lesing på verandaen. Delvis med og uten dyne… Lesingen gikk gradvis over i praktiske oppgaver. Ingunn har malt do, og jeg har snekret kajakkstativ med plass til fire kajakker. Utover ettermiddagen løyet det, og varmen kom. Dermed ble det bading og kajakktur. Her er et bilde av Ingunn i stilla:

20070808speil.jpg

Jeg synes dette bildet fikk en ganske morsom komposisjon… 🙂 Vi padlet utover mot Flesa, og gikk litt i land der. Dermed fikk jeg muligheten til å bade og tørke på svabergene der for andre gang i år! Selv om solen ikke var fremme, så var det godt og varmt. Tipper vannet snart runder 20 grader.

Stemningen utover mot Flesa var virkelig flott, og her er et mer “traust” padlebilde:

20070808ingunn.jpg

Har også fått melding fra Bjørne, og han har kommet til Stavern i dag. Han hadde vært i land på/i Mølen, og havet hadde vært nesten flatt på vei fra Langesund. Hørtes ut som en flott opplevelse!

Ved Flesa testet vi fiskelykken, og Ingunn dro 5 makrell nesten før jeg fikk ut snøret. Dermed ble det stekt makrell til middag. Den fortærte vi utendørs, til en flott solnedgang over østre og veste Holmen. en stund så det ut som om furustammene var knall orange! Akkurat som lua mi!

Denne orangefargen er helt knall, og hvis jeg vinner i Lotto skal jeg ha en kajakk med litt sånn farge. Nå spiller jeg jo sjelden Lotto, så sjansen er ikke overhengende…

Antagelig blir det ikke så veldig sen kveld. Kjenner jeg er støl etter gårsdagens langtur.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.