Endelig sommer!

Dagen begynte litt overskyet i dag også, men tidlig ettermiddag klarnet det opp! Endelig varme, og vinden løyet. På vei til Havsund traff jeg Jan Lorentzen. Han hadde padlet fra Tønsberg, og var på vei mot Kristiansand. Sammen padlet vi ut til Stråholmen, og han ville tilbringe natten her.

20070806jan.jpg

Det var skikkelig blikk på vei ut til Stråholmen i dag, og her er et stemningsbilde av noen holmer utenfor Bjørnøya:

20070806blikk.jpg

Etter en kort middag, dro jeg ut igjen. Jeg padlet helt til 23, så det har jammen meg blitt noen tak i dag. Stort sett veldig flott, men det det er altså en del idioter på sjøen… Jeg gjør alt jeg kan for å synes, men det hjelper jo ikke mot regelrette pøbelstreker. På vi ut fra Strømsundet var det to 16-17-åringer på vei ut, og den ene satte ut i fullt plan rett mot meg. Like før sammenstøt vrenger han ut, og bare gliser. Jeg peker med fingeren mot hodet (det er vel ganske universelt for at jeg mener han er en stor tosk), og han viser høflig fingeren tilbake. Stemningen er på topp!

Slik ser jeg i alle fall ut når jeg padler nå, og det vekker oppsikt:

20070806lue.jpg

Da jeg handlet på Havsund var det et par som synes lua var veldig morsom. Jeg forklarte grunnen, og der satt han med pilsen og skulle antagelig ut på sjøen igjen etterpå. Selvfølgelig var jeg ikke så eksplisitt at jeg sa det var pga han at jeg gikk sånn, men jeg tror han tok tegninga… Men, i motsetning til situasjonen over, så var stemningen god hos begge parter da vi gikk fra hverandre…

Men, nå er det helt klart natta. Skal bare få oversikten over hva Reiten og Co har gjort i dag, så bærer det rett i seng. Håper det blir flott padling i morgen også. Dessuten har Bjørne meldt sin ankomst klokken 12, og jeg får vel lage en god lunsj til ham. Etterpå tar jeg sikte på å bli med han litt østover, men ikke så altfor langt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.